Ingrediente:
- carne de vaca (1 kg),
- zarzavat de supa,
- unt (100 g),
- faina (1 lingura),
- cartofi (3-4),
- chimen,
- boia,
- usturoi,
- sare,
- crutoane de piine.
Mod de preparare:
Din 1/2 kg de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la pregatirea altei mincari. Cealalta 1/2 kg de carne se taie in bucatele care se vor praji usor in unt. Se adauga sare, boia, chimen, un catel de usturoi, iar dupa ce se amesteca totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba totul aproape o ora, adaugindu-se apoi cartofii taiati in cuburi si la sfirsit crutoanele de piine prajita.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente