HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de praz

  • Eduard Nedelcu
  • January 25, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • praz (4-5 fire),
  • unt (80 gr.),
  • faina (1 lingura),
  • lapte (1 pahar),
  • cascaval (100 gr.),
  • sare,
  • morcov (2 buc.),
  • pastirnac (1 buc.),
  • ceapa (2 buc.),
  • telina (1/2 buc.).

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3/4 din cantitatea de grasime. Cind prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnind citeva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa sa clocoteasca pina ce prazul este foarte bine fiert. Se trece prin sita, iar pireul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa citeva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras sau brinza pe deasupra.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
De ce l-as pune pe Ghita pe lista europarlamentarelor
  • Diverse

De ce l-as pune pe Ghita pe lista europarlamentarelor

  • Eduard Nedelcu
  • January 25, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de telina

  • Eduard Nedelcu
  • January 26, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.