Supa crema de dovleac

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente

  • 2kg de miez de bostan
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 30g unt
  • 1l supa dintr-un cub sau apa
  • sare, piper, nuca de muscat
  • 250 g smantana
  • 4 felii de paine toast
  • 30g unt

Preparare

Intr-o oala mai mare se incinge untul iar ceapa si miezul de bostan care in prealabil s-au taiat marunt impreuna cu usturoiul se inabuse. Cand acestea s-au inmuiat se adauga supa sau apa si se fierbe pana ce bostanul s-a inmuiat. Totul se da prin sita sau la blender pana devine o crema. Se pune din nou pe foc se adauga mirodeniile si se drege cu smantana. Separat se taie feliile de paine toast dupa dorinta si se rumenesc in untul incins. Se serveste separat langa supa.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Tags:

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.