HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Salate

Salata exotica cu nuci

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: cca 1/2 ora.
Timp de odihna: 2 ore
Cca 550 kcal/portie.
Se serveste cu prajitura de foietaj.

Ingrediente:

  • 2 fructe de mango,
  • 2 fructe de papaya,
  • 3 kiwi,
  • 1 pepene fara samburi,
  • 5 l.s. stafide,
  • 4 cl rom alb,
  • 6 l.s. miere lichida,
  • zeama de la 1+1/2 lamaie,
  • 100 g miez de nuca taiat marunt,
  • 100 g aschii de migdale,
  • 4 l.s. fistic (boabe) taiate marunt,
  • 4 l.s. migdale taiate nu prea marunt,
  • 250 g smantana grasa,
  • miezul de la 1/2 baton de vanilie,
  • fire de melisa pentru ornat.

Mod de preparare:

Fructele de mango se taie in doua fiecare, se scot samburii iar partea carnoasa a fructului se scobeste cu o lingura de pe coaja si apoi se taie marunt. Fructele de papaya se curata, se taie in doua, samburii se scot cu o lingura, iar partea carnoasa a fructului se taie felii. Pepenele se taie in patru, partea carnoasa se taie de pe coaja iar apoi se taie in despicaturi subtiri. Fructele de kiwi se curata si se taie felii. Fructele cu stafidele se pun intr-un castron. Se stropesc cu rom, apoi se incorporeaza mierea si jumatate din zeama de lamaie. Se adauga si nucile, se lasa sa se odihneasca cca 2 ore la loc rece. Smantana se bate bine cu miezul de baton de vanilie si cu restul de zeama de lamaie pana se face spuma. Peste salata de fructe se toarna smantana si se orneaza cu frunza de melisa.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Salate

Salata Delicia

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Salate

Salata de carne de pasare "Key West"

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu smintina si oua

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu ansoa

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata Waldorf

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Telina cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata de citrice si avocado

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.