HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Pilaf oriental

  • Eduard Nedelcu
  • August 17, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 200g orez,
  • ½ pliculet sofran,
  • sare,
  • 600g carne de vitel taiata bucatele,
  • 2 linguri unt,
  • piper,
  • 125ml vin alb,
  • 200ml smantana,
  • 1 lingura curry,
  • 3 fire telina,
  • 2 mere,
  • 2 linguri patrunjel tocat.

Mod de preparare:

Orezul se pune la fiert in 400ml apa cu sare si sofran; se lasa sa fiarba 15 minute la foc slab. Carnea se prajeste 4 minute. Se sareaza, se pipereaza, se scoate si se pastreaza la cald. Se stinge zeama din tigaie cu vin. Se toarna smantana si curry; se fierbe sosul pana se reduce la un sfert. Se sareaza si se pipereaza. Se spala telina, se sterge si se taie felii. Se curata merele, se taie felii. Se prajesc amandoua intr-o lingura de unt. Se repartizeaza pe farfurii orezul si sosul. Carnea se amesteca impreuna cu feliile de mar si de telina; se aseaza langa ore. Se presara patrunjel.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Boboc de gasca umplut cu mere la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 16, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu masline verzi si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 17, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.