HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Omleta spaniola

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • un kilogram de cartofi taiati in rondele subtiri,
  • patru linguri de ulei vegetal,
  • o ceapa tocata marunt,
  • doi catei de usturoi zdrobiti,
  • un ardei gras verde,  de la care se scot semintele, taiat cubulete,
  • doua rosii, de la care se scot semintele, tocate marunt,
  • doua linguri si jumatate de porumb de la conserva, de la care se scurge zeama,
  • sase oua mari batute,
  • doua linguri de patrunjel proaspat tocat,
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Puneti cartofii intr-o cratita cu apa putin sarata si lasati-i pe foc, dupa ce a inceput apa sa fiarba, timp de 5 minute. Scurgeti-i apoi bine de apa. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, adaugati cartofii si ceapa si lasati-le sa se  perpeleasca la foc mic, timp de 5 minute, amestecind continuu, pina cind cartofii incep sa aiba culoare maronie. Adaugati usturoiul, ardeiul gras verde, rosiile si porumbul, amestecind bine. Turnati ouale batute si adaugati patrunjelul. Asezonati cu sare si piper dupa gust. Lasati pe foc 10-12 minute, pina cind omleta s-a facut foarte bine pe fund. Luati tigaia de pe foc si bagati-o in cuptorul incalzit in prealabil timp de 5-7 minute, sau pina cind s-a facut deasupra si a capatat culoare auriu-maronie. Atentie! Asigurati-va ca tigaia are miner rezistent la foc. Se taie omleta in felii sau cuburi, dupa cum preferati, si se asaza pe platou. Se serveste cu salata.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Retete de sarbatori

Pasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.