Ingrediente:
- 4 oua,
- 200 ml smintina,
- 100 ml lapte,
- o lingurita cu virf de faina,
- sare,
- piper,
- unt,
- cascaval ras sau telemea rasa.
Mod de preparare:
Faina se dilueaza cu laptele rece si smintina, se adauga un virf de lingurita cu sare si, facultativ, un virf de cutit cu piper. Se pregatesc ochiuri romanesti si se aseaza intr-un vas rezistent la foc. Se toarna smintina peste ochiuri, se presara si cascavalul si se pun citeva bucatele de unt deasupra. Se dau la cuptor, cu 10 -15 minute inainte de servire, ca smintina sa se lege cu faina ca un sos.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente