Bors de vitel

  • 2 kg rasol de vitel (cu maduva)
  • 2 l bors, 2 oua, 500 g cartofi noi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de leustean
  • sare, piper

Rasolul se curata, se spala si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce se aduna spuma, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi, daca sunt mai marisori. Cei mici se lasa intregi sau se taie in jumatati. Cand sunt aproape fierte carnea si cartofii, se adauga ceapa, tocata cu tot cu frunze, precum si borsul fiert separat si strecurat. La sfarsit, se drege cu ou batut, se potriveste de sare si piper si se presara cu verdeata tocata. Maduva se serveste separat, pe farfurioare, cu sare si hrean ras.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.