HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Pui Shanghai cu cartofi natur

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 2 piepti mari de pui, fara pielite, dezosati, taiati mai intai felii subtiri si apoi suvite sau dreptunghiuri.

Mod de preparare:

Se prepara un sos Bechamel din 3 oua, doua polonice de lapte, delikat de legume dupa gust, piper la fel, delikat de friptura de pui, doua linguri zdravene de mustar de masa dulce cu boabe in el, maghiran uscat cam o lingura, puse intr-un vas in care se bat bine de tot cu telul, pana se amesteca. Se ingroasa cu faina pana arata ca o compozitie de chec sau o smantana mai groasa. Se tavalesc bucatelele de pui prin el si se pun in tigaia cu mult ulei incins. Vor iesi ca niste gogosele pufoase, pe care le puneti intr-un vas pe care ati asezat in prealabil, servetele sau prosoape de hartie(ca sa se scurga bine de ulei). Cartofii se curata si se taie in 4 pe lung, se pun intr-un vas la fiert cu putina sare, un pic de delikat si o lingura de ulei(daca se poate sa fie de masline). Dupa ce se fierb, se scurg si se aseaza pe un platou, deasupra presarand KNORR DELIKAT – VERDETURI DIN GRADINA. Daca mai aveti si o salata de ardei copti capia sau o salata de morcov dat prin razatoare, doua cepe tocate marunt, un ardei capia, si un ardei verde tocate marunt cubulete, sare si putin piper, o lamaie stoarsa, o lingurita de ulei de masline.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Negresa Domnisoarei Hepburn

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Placinta de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.