HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu lamaie si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 2 piepti de pui
  • 4 dovlecei mici
  • 2 lamai
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • sare si piper

Pieptul de pui se taie fasii. Dovleceii se taie rondele, sau, daca sunt prea grosi, se taie in doua pe lung si apoi felii. Ceapa verde se taie rondele si usturoiul se piseaza. Patrunjelul se toaca si el marunt.

In uleiul de masline incins se pune puiul si se rumeneste pe toate partile. Dupa 5 minute se adauga legumele si zeama de la lamai. Se mai tine pe foc 2-3 minute pentru ca legumele trebuie sa fie al dente. Daca le doriti mai moi, tineti preparatul mai mult pe foc. La final se adauga sare, piper si se presara patrunjelul pe deasupra.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu legume in hartie de copt

  • Eduard Nedelcu
  • November 22, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa “Gazpacho” spaniola

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.