HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Pizza Quattro Stagioni

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: cca 1+1/4 ore.
Cca 1170 kcal/portie.
Se recomanda sa se serveasca cu vin sec rosu.

Ingrediente:

  • 1 aluat frantuzesc conform retetei,
  • 4 linguri pasta de tomate,
  • 1 lingura oregano,
  • 6 linguri cascaval ras (parmezan),
  • 8 rosii oparite,
  • 100 g creveti,
  • 100 g carne de pasare sau de scoica,
  • 100 g sunca fiarta taiata fasii,
  • 100 g salam,
  • 1 conserva mica de ciuperci (Champignons),
  • cate o jumatate de ardei rosu si verde taiati fasii,
  • sare,
  • piper macinat proaspat,
  • 200 g mozzarella.

Mod de preparare:

Aluatul se prepara si se intinde conform retetei si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare (taiata fasii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute. Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele. Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri romanesti in cuib de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Paste si pizza

Pizza comoda

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.