HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Penne cu sos de ardei copti si busuioc

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 400 g Penne (macaroane scurte),
  • 3 ardei grasi galbeni,
  • 1 ardei gras rosu (capia),
  • 8 fire busuioc,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 150 ml frisca nebatuta (smantana subtire),
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 priza de cimbru uscat.

Mod de preparare:

Coaceti ardeii, puneti-i intr-o cratita, presarati peste ei putina sare, acoperiti-i cu un capac si lasati-i asa pana ce se racesc. Curatati-i de coaja si de seminte si taiati-i fasii. Puneti deoparte fasiile de ardei rosu (capia) si cateva de ardei galben. Curatati ceapa si usturoiul, tocati-le marunt si puneti-le la calit in uleiul incins. Adaugati fasiile de ardei galben si cimbrul si lasati-le sa se dunstuiasca 5 minute. Incorporati apoi frisca sau smantana si busuiocul verde taiat cu foarfeca, gustati de sare si piper si mai lasati-le inca 5 minute pe foc mic. Turnati compozitia din cratita in robotul de bucatarie si mixati-o pana ce obtineti un sos fin. Intre timp, fierbeti macaroanele (circa 10 minute) intr-o oala mai mare cu apa sarata (multa). Scurgeti-le imediat, rasturnati-le intr-un castron incalzit, turnati peste ele sosul si decorati-le cu fasiile de ardei rosu si galben puse deoparte. Serviti-le fierbinti.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui in stil Italian

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cladita cu 3 arome

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.