HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Pateuri cu praz si branza telemea

  • Eduard Nedelcu
  • June 16, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 8 bucati):

  • aluat de foietaj (2 suluri a 150 g),
  • 4 tulpini de praz,
  • 30 g unt,
  • 1 lingura cimbru proaspat,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ou,
  • 4 felii telemea moale,
  • 30 g salata verde.

Mod de preparare:

Se aseaza cele doua foi de aluat pe planseta (una langa alta) si se taie in patru. Se ia fiecare patrat, i se decupeaza marginile de jur-imprejur – fasiile au 1 cm latime – si se pun deoparte. Se-ntinde putin fiecare bucata cu sucitorul, se uda pe margini cu apa si deasupra se lipesc pe margini, in forma de gard, fasiile taiate. Se pun pateurile pe o tava tapetata cu hartie pentru copt, se inteapa pe fund cu o furculita si se coc 8-10 minute in cuptorul incins la 200 grade Celsius. Intre timp, se curata prazul, se taie rondele si se caleste circa 5 minute in untul incins. Se adauga cimbrul, se lasa sa se raceasca si se incorporeaza si oul batut. Umplutura astfel preparata se intinde pe pateurile scoase din cuptor si peste ea se pun feliile de telemea taiate in doua. Se dau din nou la cuptor, se coc inca 10 minute, se presara cu piper si salata verde taiata marunt si se servesc fierbinti.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari reci

"Talmes-balmes" cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • June 15, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort cu miere si nuci

  • Eduard Nedelcu
  • June 16, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.