Miel cu verdeturi

  • 1 kg carne de miel
  • 500 g cartofi noi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper, cimbru

Carnea se curata, se spala si se portioneaza. Cartofii se curata, se spala si se taie in cubulete de marime potrivita. Ceapa si usturoiul, curatate si spalate, se taie in bucatele. Se pun toate intr-o cratita cu ulei, se acopera cu apa, se sareaza, se pipereaza, dupa care se introduce cratita in cuptorul incins, la foc moderat. Cand sunt aproape gata, se adauga mararul, tocat fin, lasandu-se pana se rumenesc. Se serveste cu salata verde.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.