Miel cu ciuperci si smantana

consultanta Dan Bradu
  • 1 kg carne de miel
  • 500 g ciuperci, 100 ml ulei
  • o jumatate de ceasca de smantana
  • o lingura de faina
  • o ceapa mai mare
  • o legatura de marar
  • sare, piper

Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se rumeneste in ulei incins. Cand e pe jumatate gata, se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile taiate lame. Dupa ce s-au rumenit toate, se adauga o cana de zeama de carne sau apa calduta si se lasa sa scada la foc mic, dupa care se potriveste de sare si piper si se toarna smantana, in care s-a dizolvat faina in prealabil. Se mai lasa doua clocote, apoi se ia de pe foc si se serveste, cu marar fin tocat deasupra.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.