HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Melcisori umpluti cu branza si prune

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 20 de bucati):

  • 1 1/2 ceasca faina,
  • 1 lingura praf de budinca (de vanilie),
  • 90 g unt,
  • 1/4 ceasca zahar tos fin,
  • 1 galbenus,
  • 3-4 linguri lapte.

Pentru umplutura:

  • 250 g branza de vaci,
  • 1/3 ceasca zahar tos fin,
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie,
  • 1 ceasca prune fara samburi, taiate marunt.

Mod de preparare:

Se unge o tava de 32×28 cm cu ulei sau cu unt topit. Se pun in mixerul de bucatarie faina, praful de budinca, untul si zaharul, se amesteca circa 15 secunde, pana se obtine un aluat faramicios, dupa care se adauga laptele si galbenusul si se framanta inca 15 secunde ca sa se lege. Se pune aluatul pe planseta infainata, se framanta repede cu mana inca un minut, pana ce devine elastic si se intinde in forma de dreptunghi cu laturile de 32 si 28 cm. Se prepara umplutura amestecand – intr-un castron – branza de vaci, zaharul si coaja de lamaie, pana ce se obtine o crema. Se intinde peste aluat si se presara peste ea prunele taiate. Se ruleaza aluatul din capatul laturii lungi pana la mijloc, se face acelasi lucru si pornind din celalalt capat (se obtin 2 rulouri) si se tine 30 de minute la frigider ca sa se intareasca. Se incinge cuptorul la 180º C, se taie fiecare rulou in rondele groase de 1,5 cm si se aseaza pe tava unsa, lasand distanta suficienta intre ele. Se dau la cuptor, se coc 15 minute si dupa ce s-au rumenit se scot si se lasa sa se raceasca.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu tarhon si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Turta ciobanului (Shephard's Pie)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.