Inca te mai intrebi ce folie pentru telefon sa folosesti?

Inca te mai intrebi ce folie pentru telefon sa folosesti?

Folia de protectie este un accesoriu indispensabil pentru telefoanele mobile. Noile modele de telefoane inteligente au ecranele atat de sensibile incat pana si cea mai mica atingere le poate zgaria. Pe deasupra, inlocuirea lor cere si ea bani frumosi, asa ca cel mai bine e sa fii prevazator de la inceput si sa iti protejezi telefonul de cand il cumperi.

Chiar si cele mai performante modele de telefoane mobile au nevoie de folie de protectie.

Daca ai un iPhone 11, de exemplu, vei avea nevoie de o folie iPhone 11, special creata pentru dimensiunea acestui dispozitiv.

Dupa cum probabil stii deja, gasesti mai multe tipuri de folii de protectie: folie din plastic (PET), folie din TPU si folie de sticla. Evident, fiecare dintre ele vine cu o serie de avantaje si dezavantaje, asa ca informeaza-te inainte sa cumperi una pentru telefonul tau.

Indiferent ce tip de folie alegi, niciuna nu are durata de viata nelimitata. Ea se schimba din timp in timp, in functie de cat de mult ti-ai protejat telefonul.

Daca esti genul de persoana foarte grijulie cu dispozitivele, folia va rezista mai mult. In schimb, daca esti mai neglijent s-ar putea sa fie nevoie sa o schimbi in fiecare luna.

Sa vedem, asadar, cate ceva despre fiecare dintre cele trei tipuri de folii de protectie.

Folia de plastic (PET)

Folia de plastic (PET) este cea mai ieftina dintre cele trei tipuri de folii, fiind fabricata, asa cum ii spune si numele, din plasticul folosit si pentru realizarea flacoanelor.

Opteaza pentru folia de plastic daca te afli in categoria persoanelor care sunt foarte atente cu dispozitivele mobile. Folia de plastic protejeaza telefonul de zgarieturi, insa nu il protejeaza de socurile puternice.

Este transparenta, extrem de subtire, asa ca abia vei observa ca ecranul este acoperit de folie.

Folia din TPU

TPU este un plastic de calitate superioara. Acesta a fost imbunatatit chimic si asigura o protectie mai mare ecranului telefonului mobil.

Foliile din TPU sunt mai rezistente la impactul cu suprafetele tari, sunt flexibile, insa sunt destul de dificil de aplicat, asa ca cel mai bine e sa apelezi la un specialist.

Folia de sticla

Folia de sticla asigura cel mai inalt nivel de protectie. Daca scapatul telefonului pe jos e la ordinea zilei, o folie de sticla e exact ce iti trebuie. Bineinteles, aceasta folie se sparge la primul contact puternic cu o suprafata tare, insa dedesupt ecranul ramane in strare perfecta.

Schimba folia de sticla atunci cand e (prea) sparta. Daca e sparta se murdareste mai usor, iar telefonul va arata neingrijit.

Fiecare folie de protectie are avantajele ei. Ramane sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine si sa o cumperi din magazinele de specialitate.

Daca ai un telefon iPhone 11, comnda-i o folie iPhone 11 de pe www.redmobile.com.

Spune-mi intr-un comentariu ce fel de folie de protectie preferi si cat de des o inlocuiesti.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.