HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Friptura de gaina cu orez si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • November 24, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 1 gaina de curte (sau din comert)
  • 1 ceapa mare
  • 1 tija de telina
  • 1 morcov mare sau 2 mai mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g suc de rosii
  • 2 l supa de gaina din cub concentrat
  • 450 g orez pentru risotto
  • 8 linguri ulei de masline
  • sare si piper

Gaina se taie in bucati (6-8), se curata de puf daca este cazul, se indeparteaza pielitele nedorite.

Ceapa, telina si usturoiul se toaca marunt si se calesc in uleiul de masline incins intr-o tigaie. Dupa 2-3 minute se adauga bucatile de gaina si se tin cate 5 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Se adauga apoi sucul de rosii si 2 polonice din supa de gaina. Se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de jumatate de ora.

Dupa 30 de minute, carnea se scoate pe o farfurie si se tine la cald, iar in sosul format se pune orezul spalat si se lasa la fiert pana este facut. La sfarsit se asezoneaza cu sare si piper si se serveste pe farfurie o bucata de gaina cu cantitatea dorita de orez.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Aperitive

Tarta cu bacon si masline

  • Eduard Nedelcu
  • November 24, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.