Ficat de miel cu sos de vin

Share Button
  • 1 kg ficat de miel
  • 100 ml ulei, 100 ml vin rosu
  • o jumatate de ceasca de faina
  • o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper, cimbru

Ficatul se curata, se portioneaza, se presara cu sare, piper si cimbru, apoi se da prin faina si se prajeste in ulei. Cand este rumenit pe toate partile, se scoate, iar uleiul se strecoara in alta cratita. Se pune peste el ficatul, turnand deasupra vinul si putina zeama de lamaie. Se da totul la cuptor timp de cateva minute, pana patrunde sosul in bucatile de ficat. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra, eventual stropit cu zeama de lamaie.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.