De ce l-as pune pe Ghita pe lista europarlamentarelor

De ce l-as pune pe Ghita pe lista europarlamentarelor

De ce l-as pune pe Ghita pe lista europarlamentarelorFara indoiala , nu mai ma mira nimic vis-a-vis de personajele principale ale societatii noastre , aceste VIP-uri meteorice pe firmamentul mass-mediei autohtone. Cine s-ar fi gandit , ever , ca ciobanul Ghita poate bate audienta mediatica , inclusiv celebrul ”Biletul zilei” de pe http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei.php .

Da , ati auzit foarte bine , ciobanul Ghita din clipul publicitar al unei cunoscute firme de telefonie mobila , a ajuns celebru pana hat , departe , pe meleagurile Albionului , amenintand chiar si pozitia liderului actual , cantareata Inna.

In conditiile in care politichia acestei sarmane tari nu face altceva decat sa dea declaratii peste declaratii de presa , sa se invinovateasca unul pe celalalt sau sa execute prestatii demne de “cascadorii rasului”, la ce ne putem astepta ? Nu mai zic cum se baga unii pe altii , la parnaie , cu o energie demna de fapte mai bune.

Nu-i asa ca si voi v-ati saturat de promisiunile , minciunile , certurile , urarile si palavragelile infinite ale acestor intelectuali care ne streseaza existenta. Si unde mai pui ca in urma acestora , se intrec in comentarii si dezbateri o alta cohorta de pseudoanalisti , experti s.a.m.d. care despica inutil firul in saispe.

Culmea e ca toti acestia , cu putine exceptii , sunt platiti foarte bine din banul public , din zecile de taxe si impozite cu care am fost sorcoviti din prima zi a acestui an.  E si normal sa le convina aceasta trancaneala inutila , in urma careia sunt platiti pentru a se certa intre ei.

Acesta este decorul haotic al societatii romanesti , in care toata lumea isi da cu parerea si doar cativa fac ceva efectiv pentru tara asta. Daca inainte de decembrie 1989 , din o suta de oameni doar unul vorbea si restul munceau acum e exact invers , cu mentiunea ca unicul muncitor , de cele mai multe ori pleaca afara.

Intr-o societate in care in ultimii cinci ani cuvantul de ordine a fost scandalul , la orice nivel , cred ca ne trebuie o perioada de pace. Pace , exact sentimentul ce te cuprinde privindu-l pe ciobanul Ghita si oile sale , din mijlocul superbului peisaj alpin.

Asa ca mi-a venit o idee. Daca Ghita al nostru poate struni sute de oi , reusind sa faca profit consistent din branza vanduta , de ce n-ar putea struni si oitele Domnului autohtone. Am fost struniti de un cizmar , un cioban cred ca-i mai bun , are oricum o privire de ansamblu superioara.

Ce-ar fi sa-l punem pe listele alegerilor de anul asta ? Cand s-a pozat cu Ponta sau mai bine Ponta cu el , s-a vazut clar ca-i mai fotogenic.De poza cu Base nici nu mai amintesc , zici ca era Brad Pitt langa ”my precious” din Stapanul Inelelor. Are si sustinere din Marea Britanie , ce ziceti ?Hai ca la prezidentiale mai poate astepta , ca-i tanar , dar la europarlamentare am mai avut un cioban , se va descurca el…

Alte stiri actuale :

1. BBC, despre Ghiţă Ciobanul: “A făcut valuri în România”
2. PISTĂ DE LUT de 42 milioane de euro pe Aeroportul Sibiu
3. Sibiul are 144.980 utilizatori facebook la 375.992 locuitori
4. Premierul Victor Ponta, la masa cu Ghita Ciobanul
5. Ghiță Ciobanul din Jina a dat lovitura cu magazinul din București. Uite câtă brânză a vândut!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.