HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap pescaresc si plachie de crap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Pestele se curata si se transeaza sau se lasa intreg (preferabil). Se aduga sare si piper, cimbru, ulei 2-3 linguri, ceapa(solzi) la plachie si taiata marunt la pescaresc, ardei taiat felii (alb si rosu), rosii decojite, bulion usor dizolvat, verdeata (la pescaresc). Se introduc in cuptor la foc potrivit timp de 25-30 min (la inceput mai mic).

La plachie, mai intai se taie ceapa solzisori subtirei care se aseaza in tava peste care se toarna uleiul, piperul macinat si cimbrul, dupa gust si dorinta de picanterie, se adauga rosiile decojite (sau bulionul desfacut in putina apa), se adauga ardei grasi taiati fideluta si peste toate, vinul alb (o Jariste sau Galbena de Odobesti) sau rosu (ar fi buna si o Razachie olteneasca). Se introduce tava la cuptor pentru timpul cat sa se inmoaie ceapa si ardeiul gras apoi se aseaza gospodareste pestele (de preferinta un crapcean de 1–2 kile) care se stropeste cat de des trebuie cu minunea aromata pana se patrunde de adevarul focului. Daca zeama scade prea mult inainte de “facere” se mai adauga vin indoit cu apa si se scade pana ramane un sos mai gros.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la protap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap rasol cu garnitura de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.