Ingrediente:
- 500 g faina,
- 200 g unt,
- margarina sau untura de porc,
- 150 g zahar,
- un galbenus,
- un ou intreg,
- coaja si zeama de la o lamiie,
- un virf de cutit cu sare fina,
- o lingurita cu virf praf de copt,
- un plic cu zahar vanilat.
Mod de preparare:
Grasimea moale se freaca cu zaharul, coaja si zeama de lamiie, adaugind treptat, galbenusul si oul intreg si, la urma, faina, cu praful de copt, amestecind bine cu mina, fara sa se framinte; apoi, aluatul se tine la rece 30 minute. Din acest aluat se modeleaza figuri de crabi. Se coc si se glaseaza la fel.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente