Cornulete cu dulceata

Share Button

Ingrediente:

  • un ou,
  • 250 g de unsoare,
  • 150 g de zahar,
  • 2 linguri de otet,
  • 10 linguri de apa,
  • aroma,
  • faina cat cuprinde,
  • un borcan de dulceata dupa preferinta,
  • zahar pudra.

Mod de preparare:

Din aceste ingrediente se face un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora, acoperit cu folie. Dupa aceea, se ia o bucata din aluat, se intinde pe planseta si se taie triunghiuri pe care se pune cate o lingurita de dulceata, se ruleaza si se apropie colturile. Se pun intr-o tava unsa si se coc, in cuptorul incins, la foc mai tare, pana se rumenesc. Fierbinti, se tavalesc prin zahar pudra.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.