- 1 kg pulpa de miel
- 2 oua, miezul de la o franzela
- 100 ml lapte
- o legatura de ceapa verde
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- 50 g faina
- 100 ml ulei, sare, piper
Carnea se curata, se spala si se taie in bucatele. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste usor in ulei. Se dau prin masina de tocat carnea, ceapa, miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se amesteca apoi cu ouale, verdeata tocata fin, sare si piper. Cu mana uda, se formeaza chiftelutele, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei
incins. Se servesc calde sau reci.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Sfaturi de vara pentru cei care vapeaza - June 25, 2018
- De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat? - April 27, 2018
- Cum se face repatrierea in caz de accident auto? - March 8, 2018
Comentarii recente