Ce probleme poate avea un iPhone X?

Ce probleme poate avea un iPhone X?

La prima vedere, iPhone X pare a fi un super telefon pe care fiecare client si-ar dori sa il detina datorita faptului ca dispune de specificatii tehnice incredibile, si este fabricat de catre Apple, unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri de pe piata. Dar, in realitate, acest smartphone de la Apple a fost lovit de numeroase probleme cu bug-uri sau software care au lasat-o pe majoritatea entuziastilor sai in totalitate infuriati.

In functie de experienta si feedback-ul clientilor in majoritatea forumurilor, iPhone X a inceput cu incapacitatea de a primi apeluri si mai tarziu au aparut diferite alte probleme, cum ar fi probleme de detectare a fetei, probleme cu ecranul tactil si scurgerea anormala a bateriei, printre altele; astfel ca utilizatorii de multe ori au apelat la ajutorul expertilor de la service Quick GSM, pentru remedierea problemelor.

Vom prezenta in urmatoarele randuri, trei dintre cele mai des intalnite probleme ale dispozitivelor iPhone X, si vom vedea cum ar trebui sa procedati in cazul in care veti intampina o asemenea problema.

Inregistrare ecran

O problema care tinde sa afecteze majoritatea ecranelor OLED este inregistrarea ecranului. Deoarece iPhone X utilizeaza un ecran tactil OLED, acest Smartphone este predispus automat la aceasta problema. De fapt, dupa lansarea sa, Apple a avertizat clientii ca ar exista probabilitatea de a intampina aceasta problema la un moment dat in viata. Ceea ce se intampla este ca o imagine va avea tendinta de a lasa o imprimare pe afisaj atunci cand ecranul este lasat ON pentru mult timp.

Intrucat aceasta problema este destul de enervanta, mai ales cand vizionati un film, o puteti rezolva prin:

 • Reducerea luminozitatii pe ecran prin deschiderea Centrului de control, apoi ajustarea luminozitatii.
 • Activarea functiei Auto-Lock prin deschiderea Setarilor >> Ecran si Luminozitate >> Auto-Lock.

Problema de descarcare a bateriei

Stim cu totii ca Smartphone-urile iPhone sunt predispuse la o descarcare anormala a bateriei, nu? Acum, desi acest lucru ar putea fi cazul, majoritatea pasionatilor de iPhone nu au crezut ca se vor confrunta cu aceasta problema cu cel mai recent model iPhone X, in special datorita bateriei sale mari si a stralucitului cip A11.

Cu toate acestea, aceasta problema a devenit o problema reala pentru acest Smartphone-pilot, ceea ce lasa majoritatea utilizatorilor cu mai multe intrebari decat raspunsuri. Pentru a rezolva problema bateriei, pur si simplu:

 • Incercati o actualizare software la cea mai recenta versiune de iOS.
 • Diagnosticati problema verificand acele aplicatii care consuma prea multa energie. Le puteti sterge sau le puteti actualiza.
 • Activati modul de putere inferioara. Pentru a face acest lucru, deschideti pur si simplu Setari >> Baterie >> Porniti Modul de alimentare inferioara.

Probleme foto live

Pentru acei utilizatori de iPhone X care ruleaza iOS 11.1.2, exista o mare posibilitate ca Smartphone-ul dvs. sa se confrunte cu o denaturare atunci cand surprinde fotografii si videoclipuri live. Singurul mod de a rezolva acest lucru este prin actualizarea imediata la cel mai recent iOS 11.2.1.

Telefonul nu se incarca fara fir

O alta problema care a ridicat sprancenele este incarcatorul wireless care nu incarca uneori. Incarcatorul s-ar putea incarca incet sau poate un mesaj de notificare „incarcare wireless oprita” continua sa apara cand incarcarea este in curs. In orice fel, aceasta problema poate fi solutionata prin urmatorii pasi:

 • Asigurati-va ca carcasa este conectata.
 • Asigurati-va ca placa de incarcare este curata si fara murdarie.
 • Daca incarcatorul dvs. este un tert, asigurati-va ca este certificat de Apple.

In cazul in care problema persista, cu siguranta este indicat sa ajungeti cu telefonul in service, pentru ca specialistii sa gaseasca cea mai buna rezolvare.

Probleme Bluetooth

O alta problema comuna care a fost raportata de majoritatea utilizatorilor de iPhone X este asocierea acestui Smartphone cu alte accesorii terte, cum ar fi castile sau sistemele auto. Daca observati aceasta problema sau poate daca Bluetooth consuma prea multa baterie, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

 • Incercati sa reporniti iPhone X;
 • Desfaceti dispozitivele Bluetooth actuale, apoi incercati sa le asociati din nou;
 • Utilizati un cablu de inalta calitate pentru a incarca telefonul inteligent;
 • Incercati sa resetati setarile retelei;

In cele din urma, incercati sa faceti upgrade la cel mai recent iOS 11 pentru a imbunatati performanta Bluetooth. In cazul in care problema nu poate fi remediata, cu siguranta este indicat sa duceti dispozitivul service Quick GSM.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.