Care sunt cele mai des intalnite defectiuni pentru telefoanele Huawei?

Care sunt cele mai des intalnite defectiuni pentru telefoanele Huawei?

Din 1997, Huawei fabrica telefoane mobile in toata lumea. In ultimii ani, producatorul chinez de echipamente de retea si telecomunicatii a lansat unele dintre cele mai bune telefoane inteligente pe piata, ceea ce a determinat foarte multe persoane sa isi aleaga un model de la Huawei.

Clasat drept cel de-al treilea producator de telefoane inteligente din lume, Huawei nu numai ca produce telefoane de inalta calitate, dar adauga functii remarcabile care pot chiar rivaliza cu Apple si Samsung. Cu siguranta s-a stabilit ca unul dintre cei mai buni producatori de telefoane inteligente de pe piata astazi. Dar, la fel ca concurentii sai, Huawei intampina de asemenea probleme in anumite situatii atunci cand vine vorba despre functionarea dispozitivelor.

Fireste, majoritatea dispozitivelor Huawei care ajung in service, au nevoie de o inlocuire display Huawei, lucru cauzat de neglijenta utilizatorilor, insa exista si situatii in care utilizatorii au mare grija de dispozitive, insa acestea esueaza. Vom vedea in continuare despre ce este vorba.

Camera foto Huawei nu functioneaza

Camerele foto/video sunt un factor esential in telefoanele inteligente. De fapt, tot mai multi oameni depind de specificatiile camerei unui telefon inteligent atunci cand stabilesc ce sa cumpere.

Cu cat sunt mai multe megapixeli si optiuni reglabile pe care le are un telefon inteligent, cu atat mai bine. Insa problemele cu aparatul foto din telefoanele inteligente au cele mai populare cautari de depanare de pe web. Si de cele mai multe ori, nu se datoreaza calitatii telefonului mobil, ci pur si simplu din cauza erorilor umane naturale.

Daca nu poti face fotografii cu aparatul foto sau daca se blocheaza si se opreste de fiecare data cand deschizi pentru a folosi camera, este posibil sa fi depasit limita de memorie a telefonului inteligent cu fotografiile. Cand se intampla acest lucru, trebuie sa faceti oricare dintre cele doua lucruri: Stergeti fotografiile si alte fisiere din stocarea dispozitivului sau salvati-va fotografiile noi pe cardul de memorie.

Probleme Bluetooth Huawei

Spre deosebire de produsele Apple, telefoanele inteligente Android precum Huawei au functia de a partaja, transfera si primi fisiere folosind functia Bluetooth. De asemenea, este utilizata pentru a conecta telefoanele inteligente Huawei la boxe, setul cu casca sau un set auto. Inainte de a face toate cele de mai sus, trebuie sa va asigurati mai intai ca ati facut urmatorii pasi de mai jos:

Pasul 1: mentineti distanta stransa intre telefonul dvs. Huawei si dispozitivul pe care incercati sa il conectati. Acestea nu trebuie sa se afle la mai mult de 10 metri.

Pasul 2: verificati daca Bluetooth-ul dispozitivului cu care incercati sa va conectati este activat.

Pasul 3: Porniti Bluetooth-ul dispozitivului dvs. si activati vizibilitatea acestuia accesand setarile Bluetooth sub fila „Setari”, apoi atingeti „Toate” de pe telefonul dvs. inteligent. Atingeti indicatorul de langa optiunea „Bluetooth”, apoi atingeti numele telefonului dvs. inteligent Huawei pentru a activa vizibilitatea Bluetooth pe alte dispozitive.

In cazul in care incercati acesti pasi, insa Bluetooth-ul nu functioneaza, puteti opri si porni rapid functia respectiva. Daca nici astfel nu se remediaza problema, un restart al telefonului ar trebui sa remedieze problema. In caz contrar, puteti duce telefonul in service.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.