Care sunt beneficiile utilizarii antivirusului ?

Care sunt beneficiile utilizarii antivirusului ?Noi cu totii avem nevoie de protectie antivirusilor in computerele noastre pentru a stopa orice virusi sa patrunda in calculator. Aici o sa va invatam cum sa luati acei antivirusi ai antispyware precum si ultimele tehnologii ale produselor de ultima generatie din domeniu.

Poti sa ai acum intreata protectie de care ai nevoie, impotriva virusilor, spyware si sa adaugati protectie impotriva hotilor de date personale si a celora care incerca sa iti patrunda in calculator.

Poti face acest lucru prin folosirea unui multristratificat si inteligent antivirus. Am invatat carte ceva despre antivirususl webroot, spyware si firewall.Ceea ce am retinut este ca sunt cele mai bune din bransa sa, precum si cel mai usor de instalat, ofera actualizari zilnice impotriva celor mai recente tipuri de virusi, ofera consultanta gratuita online, indeparteaza elementele periculoase din computer, garanteaza inapoierea banilor in cazul in care nu sunteti multumit ca si client, va protejeaza informatiile personale si dreptul la intimitate si protejeaza non-stop si in timp real fata de orice gen de virus.

Una dintre intrebarile pe care le poti avea este aceea ca daca antivirusul webroot impreuna cu antispyware si firewall sunt tot ceea ce tu ai nevoie ca sa protejezi computerul in totalitate. Iar raspunsul este, cu certitudine, da. Webroot impreuna cu antispyware si firewall ofera cea mai buna si in totalitate completa protectie impotriva virusilor, spionajului, hackerilor si hotilor de date personale. Poti sa gandesti ca daca ai deja un antivirus instalat in calculator, ce rost mai are sa il schimbi cu un altul.

Antivirusul webroot este creat de Sophos care a fost certificat de catre Vb100 cu faptul ca a detecyay de 39 de ori, intr-o proportie de 100% cei mai cunoscuti virusi existenti. Niciun alt mare producator de antivirusi nu a reusit o astfel de performanta. Prin combinarea protectiei intr-un singur program, se va ocupa si mai putina memorie din calculator. Deci calculatorul va functiona mai rapid fata de atunci cand ar avea un program antivirus si un alt program antyspyware. Mai retineti si faptul ca alte programe ofera doar protectie si scanare partiala a calculatorului, detectand si anuland doar o parte din amenintarile calculatorului.

Ne mai pune intrebarea cum ca daca sunt programele virus, amenintari mai puternice decat programele spyware. La fel putem pune si intrebarea de ca avem nevoie si de antivirus si de antuspyware. Da, virusii sunt o amenintare, dar in ultimii ani spyware, adware si alte programe realizate pentru a aduna informatiile voastre personale au devenit o amenintare mult mai mare decat virusii.

consultanta Dan Bradu

Rapoartele din domenia au aratat faptul ca in anul 2006 numarul virusilor detectati  ascazut la doar 32 % fata de 2005. Oricum, detectarea unor alti virusi a crescut cu 254 % in aceeasi perioada. Deci tineti calculatorul protejat si fii sigur ca ai un antivisrus instalat.

E important sa oferi calculatorului intreaga protectie de care are nevoie, pentru a-l putea folosi pentru o lunga perioada de timp. Stim ca nu sunt aparate ieftine, asa ca er fi bine sa avem cea mai mare grija de ele. Verifica daca ai un program antivirus instalat si activat, iar daca nu, cauta si instaleaza-l pe cel potrivit sistemului tau.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.