HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de porc

Varza cu carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 varza,
  • sare,
  • 1 chifla veche de o zi,
  • 2 cepe,
  • 1 lingura de unt moale,
  • 1 foaie de dafin,
  • 750 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita de cimbru uscat,
  • piper,
  • 150g crema de branza,
  • 200ml smantana,
  • 80g de branza Gouda,
  • piper de Cayenne.

Mod de preparare:

Spalati varza, apoi indepartati frunzele de la exterior, alegeti restul de frunze foaie cu foaie si lasati-le timp de 4 minute in apa clocotita cu sare. Scurgeti-le de apa si lasati-le putin sa se raceasca. Indepartati nervurile. Incingeti cuptorul la 180ºC. Inmuiati miezul chiflei in putina apa. Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt topit impreuna cu foaia de dafin. Indepartati dafinul si lasati ceapa calita sa se raceasca. Amestecati miezul de chifla cu ceapa, carnea tocata, ouale, cimbru, sarea si piperul. Ungeti o forma de sufleu cu ulei. Alegeti frunzele de varza potrivite si puneti un rand de carne, unul de varza, terminand cu o frunza mai subtire. Amestecati crema de branza cu smantana, branza Gouda, piperul de Cayenne, sarea si turnati compozitia peste tort. Dati la cuptor 40 minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Amestec picant de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura crocanta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza creata umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.