Un hamac este loc confortabil pentru a va relaxa

Un hamac este loc confortabil pentru a va relaxa

Atunci cand cuvantul hamac este mentionat majoritatea oamenilor vizualizeaza instantaneu o funie, un pat net legat intre doi arbusti.

Un hamac este, de obicei, un loc confortabil pentru a va relaxa, pentru a aprecia lumina soarelui, sau pentru o carte fantastica.

Placerea pe care o veti obtine atunci cand sunteti intr-un hamac nu o veti mai simti in nimic altceva.

Pe piata exista sute de diferite hamace dar toate acestea pot fi impartite in trei grupuri, in functie de material: tesatura, fraghie si hamace sir. Fiecare material are avantajele si dezavantajele sale.

Hamacele tesute pot fi matlasate, bumbac sau din plasa.

Hamacul tesatura este durabil si nu necesita multa intretinere.

Ele sunt confortabile iar tesatura din bumbac ofera cel mai mult confort. Spre deosebire de hamacele franghie, pe corpul tau nu vor ramane urme.

Hamacele tesatura sunt, de asemenea, foarte bune pentru copii mici – degetele lor mici nu vor fi prinse in gauri. Dezavantajul acestui material este ca nu ofera destula ventilatie. Materialul este o alegere buna pentru climatele mai reci.

Hamacul franghie este primul lucru la care majoritatea oamenilor se gandesc. Hamacele de acest gen ofera aspectul cel mai traditional. Ele sunt de obicei realizate din bumbac sau fraghie din polyester. Sunt foarte durabile, nu necesita multa intretinere si costa mai putin decat alte tipuri de hamace. Aceaste hamace sunt destul de confortabile insa hamacele cu spatii mai mici intre corzi sunt si mai confortabile.

Hamacele Maya sun tesute de mana si cele mai multe dintre ele vin din Mexic, Guatemala, Nicaragua sau El Salvador. Ele sunt panze stranse tesute din bumbac fin. Aceste hamace sunt cele mai decorative, ele vin in culori exotice, tropicale pentru a crea o atmosfera relaxanta de vacanta.

Hamacele Maya sunt extreme de confortabile si ofera o buna ventilatie si nu lasa urme pe pielea ta. Ele sunt, de asemenea, foarte usoare, astfel incat hamacele sir pot fi folosite pentru camping sau luate la plaja. Dezavantajul acestor hamace este ca se poate deteriora foarte usor. Orice obiect ascutit poate taia cu usurinta materialul. Aceste hamce nu sunt la fel de durabile ca cele franghie sau hamacele tesatura.

Hamacele tip franghie sau tesatura pot avea distribuitoare la capete si ai putea crede ca aceste distribuitoare ofera un plus de confort, dar, de fapt este invers, hamacele fara bare sunt mult mai confortabile deoarece acestea se infasoara in jurul corpului tau mult mai bine. In cazul in care preferati aceste hamace, orientati-va spre hamacele cu 3 puncte de prindere in loc de doar 2- acestea reduc sansele de rasturnare.

Ai fi surpins sa afli ca un hamac bun nu costa foarte mult. Hamacele franghie sunt de obicei mai ieftine dar puteti gasi si hamace din bumbac destul de ieftine. Daca nu aveti unde fixa hamacul, nu va faceti griji, pe piata sunt si hamace cu suport  .

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.