Ultrasunete – tratamente faciale si corporale

Ultrasunete –  tratamente faciale si corporale
consultanta Dan Bradu
Share Button

Tratamentele cu ultrasunete sunt realizate cu un aparat ultrasunete. Stimulii sonari sunt o terapie foarte sigura si de aceea se folosesc si in tratamentele cosmetice si de infrumusetare.

Ultrasunetele din industria estetica exploateaza exact aceeasi tehnologie pe care o utilizeaza medicii pentru scanari prenatale. In industria estetica ultrasunetele vor penetra si cativa milimetri mai in profunzime pentru a putea ajunge la tesuturile adipoase unde se afla celule captive.

S-a descoperit ca musculatura si oasele absorb mai multa energie ultrasonica decat se intampla in cazul altor tesuturi heterogene deoarece pot sa reflecte mult mai usor si mai repede undele sonice logitudinale, avand in acelasi timp si capacitatea de a le transforma in unde transversale ce creeaza un efect de masaj cald.

Aceste tratamente se realizeaza cu ajutorul unor vibratii invizibile care sunt localizate in interiorul celulelor si sparg depozitele de grasime, la el cum tonul ridicat al unei cantarete de la opera poate sa sparga sticla.

aparat ultrasunete

Undele ultrasunete vibreaza de aproximativ un milion de ori intr-o singura secunda si genereaza un efect de incalzire dar si de curatare a grasimilor. Aceste ultrasunete au rolul de a stimula efectul dietelor pentru ca ajuta la topirea grasimilor si la eliminarea lor din corp.

Masajul ultrasonic penetreaza testurile sub cutanate pana la 5 cm dedesubtul pielii cu o vibratie fina care lucreaza cu u milion de hz pe secunda cu scopul de a obtine acelasi efect ca si cel care se obtine in cazul dietelor. Aparatul este in general pentru tratamente faciale sau pentru tratamente corporale.

Se foloseste si pentru micsorarea nodulilor de celulita si pentru reconturarea corpului si distrugerea tuturor depozitelor care se mai numesc si pernute de tesut adipos. Cu ajutorul acestui tratament se vor distruge toate aceste depozite si acest lucru se intampla datorita actiunii mecanice si termice a aparatului care emite ultrasunetele, actiune care va duce in final la dizolvarea tesuturilor adipoase si le va face mai usor de scos din corp.

Cu ajutorul acestui tratament se va vedea si o imbunatatire a elasticitatii tegumentului pentru ca produsele care sunt utilizate de catre profesionisti si pe care acestia ni le aplica pe ata, pe corp si mai exact in zonele in care va trebui sa aiba efect procedura, denumite si lotiuni sau creme pentru remodelare, care au efecte bune impotriva celulitei, cremele pentru vergeturi sau cremele pentru ferimitate, cremele pentru accelerarea fluxului de sange si pentru hidratarea profunda a pielii, toate se vor absorbi mult mai repede in urma unui tratament de cosmetica cu ultrasunete.

Masajul cand cu ultrasunete si o creme special creata cu o formula impotriva vergeturilor vor duce si la atenuarea foarte vizibila a vergeturilor albe. Vergeturile proaspete care au culoarea rosie devin albe si se si atenueaza in timp.

Aparatul care are ultrasunete are si un program facial pentru conturul facial si pentru ochi si ajuta in tratamente pentru lifting, tratamente impotriva cearcanelor, tratamente de depigmentare cu eliminarea depozitelor de melanina. Modulin care circula undele ultrasonice au si afect de albire. Toate experimentele ce se fac in acest sens ne arata ca ultrasunetele determina melanina sa ajunga in sistemul limfatic.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.