Tu de ce astepti Craciunul?

Tu de ce astepti Craciunul?

25 Decembrie, Craciunul… cea mai asteptata sarbatoare crestina din decursul unui an; iar fiecare dintre noi asteptam aceasta sarbatoare foarte mult. Fiecare are o multime de motive pentru care asteapta Craciunul, deci ale tale care sunt?

Copiii

Copiii asteapta cu mare drag aceasta sarbatoare in primul rand pentru ca stiu ca vor primi cadourile mult asteptate de la Mos Craciun. Pentru ca au fost cuminti, mosul a decis sa ii rasplateasca pe masura, si le lasa sub brad in fiecare an cele mai interesante cadouri.

Chiar si cei care au fost neastamparati tot anul primesc din partea mosului un cadou. Diferenta este ca acestia insa primesc o nuielusa de la mos, nu cadoul la care au sperat.

Gradinitele si scolile organizeaza serbari de Craciun, si contacteaza firmele de inchirieri Mos Craciun pentru a inchiria un Mos Craciun pentru aceste evenimente. Cei mici vor fi incantati ca atunci cand vor termina de recitat poeziile sau cand sceneta organizata va lua sfasit, ei vor fi rasplatiti de catre Mos Craciun cu diferite cadouri.

Parintii

Unul dintre motivele pentru care fiecare parinte indrageste aceasta sarbatoare atat de mult, este acela ca au posibilitatea de a-si decora locuintele astfel incat acestea sa arate ca intr-un basm.

Nimic nu poate infrumuseta o locuinta mai tare decat decoratiunile de Craciun care pot fi utilizate atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. In plus, de Craciun parintii impodobesc alaturi de cei mici.

Parintii se bucura de-asemenea atunci cand vad cata bucurie au in suflet copiii lor dupa ce descopera cadourile pe care Mos Craciun le-a lasat sub brad.

Un alt motiv pentru care parintii iubesc aceasta sarbatoare atat de mult, este acela ca au cateva zile libere pe care le pot petrece relaxandu-se alaturi de copiii lor, sau plecand departe de casa pentru cateva zile (la o cabana de exemplu sau in alte locuri interesante).

Bunicii

Bunicii isi asteapta copiii si nepotii acasa de sarbatori, iar pentru ei Craciunul este un motiv de bucurie, pentru ca sunt colindati de catre copii si nepoti. Cei mici sunt rasplatiti de catre bunici cu diferite cadouri sau chiar cu bani.

Pentru multi bunici, singura ocazia de a-si vedea familiile reintregite o reprezinta doar sarbatorile crestine, iar cum Craciunul este una dintre acestea. De multe ori, bunicii nu isi mai vad impreuna copiii si nepotii pana in anul urmator de Craciun. Deci, este important sa iubeasca aceasta sarbatoare.

Magazinele offline

Magazinele offline abia asteapta aceasta sarbatoare, dat fiind faptul ca vor fi vizitate de catre Mos Craciun care cauta cele mai potrivite cadouri pentru copiii care au fost cuminti.

Inainte de Craciun, vanzarile acestor magazine vor creste semnificativ, iar comerciantii se bucura foarte mult de acest lucru. De la jucarii la vestimentatie, de la instalatii de pom si decoratiuni pentru brad si pana la brazi artificiali, vanzarile acestor magazine vor creste considerabil de Craciun.

Magazinele online

De-asemenea, magazinele online se bucura de aceasta sarbatoare, probabil mai mult decat magazinele offline. Cu ocazia acestei sarbatori, Mos Craciun isi indreapta atentia spre magazinele online de specialitate, si pune in cos cadourile pentru cei care au fost cuminti.

Din cosul de cumparaturi, cadourile comandat de catre Mos Craciun pentru cei care au fost cuminti, vor fi transferate rapid in sacul mosului, iar din sacul lui Mos Craciun, cadourile vor ajunge sub brazii frumos impodobiti, din fiecare locuinta.

Firmele care inchiriaza Mos Craciun

Exista firme care inchiriaza Mos Craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar o astfel de afacere se poate dovedi a fi extrem de profitabila. Un Mos Craciun poate fi inchiriat de catre parintii care doresc sa le ofere copiilor momente de vis, momente magice, in care acestia se intalnesc cu mosul.

De-asemenea, gradinitele si scolile cauta cele mai bune servicii de inchiriere Mos Craciun, astfel incat mosul sa isi faca simtita prezenta la serbarile si la evenimentele importante organizate de catre acestea.

Chiar si diferitele institutii ale statului pot alege sa inchirieze Mos Craciun inainte de aceasta sarbatoare magica. De obicei, mosul le ofera cadouri si angajatilor acestor institutii.

Exista dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, un numar mare de motive importante datorita caruia fiecare persoana iubeste Craciunul. Daca esti copil, iubesti aceasta sarbatoare datorita cadourilor de la Mos Craciun, si datorita bradului frumos impodobit.

Daca esti parinte iubesti aceasta sarbatoare pentru ca nimic nu iti aduce mai multa bucurie in suflet decat sa iti vezi copilul fericit datorita cadourilor pe care le-a primit de la Mos Craciun. Daca esti bunic iubesti aceasta sarbatoare pentru ca reprezinta ocazia ideala ca familia sa se reintregeasca.

Daca esti in schimb antreprenor, indiferent ca detii un magazin online sau offline, sau ai o firma de inchiriere Mos Craciun, astepti aceasta sarbatoare datorita castigurilor financiare importante de care poti avea parte in zilele de dinaintea Craciunului, sau chiar si in zilele de dupa Craciun.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.