Top 3 beneficii ale unei case conectate

Top 3 beneficii ale unei case conectate

Cunoasterea avantajelor unei smart home Salus Controls este cea mai buna modalitate de a exploata cea mai buna tehnologie pe care ti-o ofera… Pentru ca echipamentele se imbunatatesc pe zi ce trece. Iata tot ce trebuie sa stii pentru a profita de obiectele conectate si pentru a-ti crea casa inteligenta personalizata.

Casa inteligenta: despre ce vorbim?

Inainte de a-ti arata podiumul celor trei avantaje principale ale unei case conectate, sa definim impreuna casa inteligenta.

Despre o casa se spune ca este inteligenta atunci cand include echipamente autonome capabile sa se adapteze la o situatie. Fie ca sunt optiuni utile pentru viata de zi cu zi, pentru siguranta, pentru sanatate sau pentru economisirea energiei!

Si nu este vorba doar despre iluminat, sisteme de securitate sau camere… Pentru ca automatizarea locuintei este in plina expansiune. O multitudine de obiecte de zi cu zi conectate si controlate de la distanta au fost dezvoltate in ultimii ani. De la sufragerie la garaj, acum poti chiar sa iti conectezi dormitorul pentru a-ti imbunatati calitatea somnului.

1. Viata de zi cu zi mai usoara, avantajul nr. 1 al unei case conectate

Intr-o casa conectata, confortul este intotdeauna la varf. Obloanele tale se deschid si se inchid de la sine, in functie de programul tau sau soare. Si totul devine mai usor…

Conectate la prize smart, aparatele tale de uz casnic preiau treburile casnice (masina de spalat vase, masina de spalat, uscator, robot aspirator). De asemenea, iti usureaza rutina de dimineata sau de seara. Poti astfel sa aprinzi lumina de noapte a copilului tau cu cateva minute inainte de a merge la culcare. Ai nevoie de o cafea fierbinte cand te ridici din pat? Conectat la priza smart, aparatul de cafea porneste cand te trezesti si iti pregateste cafeaua.

2. Eficienta energetica, Sfantul Graal al unei case conectate

Cu toate obiectele conectate, economisirea facturii de energie nu a fost niciodata mai usoara. Iluminat, aer conditionat, incalzire; toate echipamentele consumatoare de energie sunt reglate in functie de nevoile tale in timpul zilei.

3. Securitate sporita: alarme, camere si alte detectoare

Pastrarea in siguranta a casei si a ocupantilor acesteia este o preocupare de top pentru multi dintre noi. Asta se dovedeste bine; securitatea este unul dintre principalele avantaje ale unei case conectate.

Nu te mai temi, datorita incuietorilor conectate, acum este posibil sa le controlezi starea de la distanta. Ai uitat cheile? Aplicatia remediaza problema si iti deblocheaza usa din fata la cerere. Nu este nevoie sa suni la un prieten sau vecin care nu este disponibil pentru a-ti oferi cheile duplicate ale casei. O usa de intrare automatizata elimina in sfarsit orice risc de a pierde cheia.

Inca in domeniul securitatii, majoritatea marcilor majore de alarme wireless pentru locuinte permit dispozitivelor lor sa fie conectate la un portal de internet. Scopul? Controleaza, activeaza si blocheaza alarma in caz de absenta.

Avantajul unei case inteligente este, prin urmare, acela de a multiplica numarul de conexiuni intre dispozitive. Camere inteligente, detectoare de monoxid de carbon, detectoare de prezenta sau de miscare: absolut totul poate fi conectat pentru a-ti securiza casa.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.