Ingrediente:
- 1 punga mare de piscoturi,
- 4 oua,
- 1 cutie 1/2 kg branza Mascarpone,
- 150 gr zahar,
- 3 linguri lichior (migdale),
- 1 vanilie,
- cafea (gata facuta),
- cacao (deasupra).
Mod de preparare:
Se freaca cele 4 galbenusuri cu zaharul, vanilia, se adauga lichiorul, branza si apoi 2 albusuri amestecandu-le bine cu mixerul. Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza intr-un vas, alternand un rand de piscoturi cu un strat de crema. Deasupra se lasa crema si se presare cacao.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce sunt containerele? - June 24, 2022
- Ce este un consilier financiar si functiile acestora - June 24, 2022
- 8 Idei de jocuri de incercat la piscina - June 20, 2022
Comentarii recente