Ingrediente:
- 1 lingura de faina,
- 1 radacina de morcov,
- 1 patrunjel,
- 1 ceapa,
- 1 lingura bulion de rosii,
- 1 1/2 lingura unt sau untura.
Mod de preparare:
O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pana capata o culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente