Scutece de unica folosinta si scutece textile pentru fiecare bebelus

Scutece de unica folosinta si scutece textile pentru fiecare bebelus

Siguranta si protectia bebelusilor reprezinta una dintre cele mai mari prioritati ale mamicilor din lumea intreaga. Si cand ne referim la siguranta si protectia bebelusilor de zi cu zi, putem vorbi despre scutece.

Alegerea scutecelor unui bebelus trebuie sa reprezinte un aspect destul de important pentru fiecare mamica, deoarece sunt lucurile care au rolul de a tine pielea unui bebelus mereu in siguranta si protejata. Orice mamica poate opta, in ceea ce consta intretinerea bebelusului ei, pentru doua tipuri de scutece: scutece de unica folosinta si scutece textile.

Scutecele de unica folosinta, este simplu de spus, ca sunt tipurile de scutece care se folosesc o data si apoi se arunca. Iar cand vorbim despre acestea ne vin in cap scutecele Pampers, deoarece ele sunt cele mai cunoscute tipuri de scutece de unica folosinta la nivel mondial.

Aceste tipuri de scutece prezinta insa, atat avantaje, cat si dezavantaje pentru un bebelus. Un principal avantaj al scutecelor Pampers ar fi acela ca, acestea tin mereu uscata si catifelata pielea unui bebelus. Insa, multi sunt de parere ca acest lucru cu pielea uscata este un mare dezavantaj, in ceea ce priveste un bebelus, pentru simplul motiv ca acesta nu isi va da seama de nevoie fiziologice ale corpului sau, decat atunci cand va creste.

Mai pe scurt, acesta isi va da seama ca trebuie sa mearga la olita, abia atunci cand va creste. Un alt dezavantaj al scutecelor de unica folosinta este reprezentat de catre pret. Trebuie stiut ca pretul unui scutec Pampers nu este unul destul de mare, dar tinand cont ca un bebelus consuma in jur de patru astfel de scutece zilnic, iar intr-o luna peste o suta, asta poate insemna costuri substantiale.

Scutecele Pampers pot fi gasite in varianta de pampers adulti in majoritatea magazinelor din tara noastra si chiar si in toate farmaciile si mai nou, chiar si pe internet, in cadrul unor magazine online destul de cunoscute.

Despre scutecele textile nu sunt foarte multe lucruri de scris, caci le cunoastem cu totii, iar cei mai in varsta le-am si folosit, deoarece in vremurile noastre nu se auzise inca de scutece de unica folosinta.

Folosirea de scutece textile poate fi destul de benefica pentru bebelus, deoarece acestea pot duce la obisnuirea acestuia cu senzatia de ud, lucru care face ca bebelusul sa se obisnuiasca cu nevoile fiziologice ce au loc in corpul sau si sa ceara olita la o varsta mai frageda.

Marele avantaj al acestor scutece textile il reprezinta pretul, si asta din cauza faptului ca ele sunt refolosibile, adica se pot spala si se pot refolosi pana cand incep sa se deterioreze.

Prin cele de mai sus, putem spune ca atat scutecele de unica folosinta, cat si scutecele textile prezinta avantaje si dezavantaje, in ceea ce priveste purtarea lor de catre bebelusi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.