Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:
- 200 gr. icre,
- 50 gr. miez de piine,
- 200 gr. ulei,
- o ceapa potrivita taiata marunt,
- sare,
- zeama de lamiie
Mod de preparare:
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite. Se sareaza si se pun intr-o farfurie de
tabla la foc, pe o cratita cu apa, amestecindu-le din cind in cind, pina se inrosesc. Separat se
moaie in apa miezul de piine, se stoarce bine, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu
icrele. Se bat cu mixerul, se pune uleiul putin cite putin, lamiie si ceapa taiata marunt dupa
gust.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
- Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat! - April 8, 2021
Comentarii recente