Ingrediente: 1 portocala, ¼ ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50g stafide, 100g frisca
Preparare: Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente