Rulada cu cascaval

Ingrediente:

  • 150g margarina,
  • 1/2l apa sau lapte,
  • 4 linguri faina cu varf,
  • 5 oua,
  • 300g cascaval,
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare:

Se pune la foc mic margarina cu apa. Se toarna apoi faina avand grija sa nu se faca cocoloase. Se face o ciulama din ea, se lasa sa se raceasca putin. Se adauga pe rand galbenusurile. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma. Se unge bine o tava cu margarina si tapetata cu faina. Se toarna compozitia in tava si se netezeste. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna foaia pe un prosop de bucatarie umed. Se rade cascavalul pe toata foaia, apoi se ruleaza cu ajutorul prosopului.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.