Rosii la cuptor

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • rosii (1 1/2 kg),
  • margarina (100 g),
  • pesmet (150 g),
  • costita afumata (250 g),
  • sare,
  • piper,
  • unt,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se aseaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de costita, pesmet, bucatele de margarina, sare si piper. Cind cratita s-a umplut se pune pe deasupra pesmet si unt. Daca este necesar se toarna putina apa fierbinte. Mincarea se da la cuptor la foc mic.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.