Pot instala jocuri gratuite pe telefon?

Pot instala jocuri gratuite pe telefon?

Pot instala jocuri gratuite pe telefon?

In ciuda faptului ca pe App Store si Google Play exista o lista lunga de jocuri pe telefon, multe dintre acestea sunt aplicatii platite. Totusi, mai multe companii de gaming (precum Nintendo, Activision sau EAGames) au ales sa ofere publicului versiunea pe telefon a jocurilor fara a fi nevoie sa platesti, iar noi iti vom prezenta cateva dintre cele mai populare jocuri gratuite pentru telefon.

  1. Call of Duty: Mobile

Acesta este un joc video de tip shooter dezvoltat de TiMi Studios si publicat de Activision si Garena pentru Android si iOS. Jocul a cunoscut una dintre cele mai mari lansari de jocuri mobile din istorie, generand peste 327 milioane USD cu 250 de milioane de descarcari pana in iunie 2020.

Jucatorii pot alege sa participe la meciuri clasate sau neclasate in modul multiplayer, iar jocul are doua tipuri de valute: „Credite”, care se castiga prin joc, si „Puncte COD”, care trebuie cumparate cu bani reali. Este posibil sa joci fara a platii, desi unele armuri si arme exclusive pot fi cumparate numai cu puncte COD. De altfel, poate fi accesata si o camera privata atat pentru modul multiplayer, cat si pentru modul Battle Royale, unde jucatorii pot invita si lupta doar cu prietenii lor din joc.

  1. Final Fantasy Brave Exvius

Acesta este un joc dezvoltat de Alam si publicat de Square Enix pentru dispozitivele iOS, Android si Amazon Fire. Fiind un spin-off al seriei Final Fantasy, jocul marcheaza colaborarea intre Square-Enix si Alam. Incepand din august 2019, aplicatia a fost descarcata de peste 40 de milioane de ori in intreaga lume.

Brave Exvius este conceput ca un joc de tip RPG, care combina elemente din seria Final Fantasy cu cele ale jocului anterior Alam, Brave Frontier. Similar cu Brave Frontier, sistemul de lupta consta intr-o interfata simplificata in care jucatorii pot comanda personajelor sa atace, prin atingerea butonului de atac corespunzator al personajului, iar atacurile sau obiectele speciale pot fi folosite prin glisarea butonului si alegerea comenzii dorite. Jocul foloseste, de asemenea, elemente din seria Final Fantasy, cum ar fi magia si invocarea creaturilor (cunoscute sub numele de „Espers”).

  1. Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey este un joc de tip ruuner, dezvoltat de Team Alto si publicat de Snowman. Acesta a fost lansat in 2018 pentru iOS si Android, fiind continuarea lui Alto’s Adventure (2015).

Actiunea jocului se desfasoara in desert, iar gameplay-ul ofera mai multe caracteristici precum: echitatie, controlul apei, prezenta tornadelor sau puteri noi. De altfel, in joc sunt prezentate diferite momente ale zilei, vremea sau diferite locatii din desert, precum si mai multe optiuni de costume. Noul joc a introdus si modul Zen, in care jucatorii pot juca de cate ori doresc, dar pot continua din acelasi loc unde au pierdut.

Acestea sunt doar cateva idei de jocuri. Te prevenim insa ca daca te joci in exces bateria te va tine din ce in ce mai putin deci va trebui sa cauti acumulator original iPhone sau pentru orice alt tip de telefon daca vrei sa te joci in continuare.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.