Ingrediente:
160 gr faina, 80 g unt sau margarina, 160 g zahar, 2 oua, coaja de lamaie.
Pentru umplutura:
100 g zahar, 150 g unt, 4 galbenusuri, 3 dl lapte, 250 g amidon, 1 kg visine fara samburi, biscuiti maruntiti.
Ouale, zaharul si untul amestecati-le pana ajung spuma. Adaugati faina si coaja de lamaie. Din coca astfel pregatita face o foaie de forma rotunda cat pentru un vas de marime mijlocie. Foaia asa pregatita o bagam in cuptor, presaram visinele strecurate de suc peste ea, peste care se presara biscuitii maruntiti si zaharul, o glazuram cu crema facuta din restul ingredientelor si o bagam inapoi in cuptor, pana cand se rumeneste.
Glazura: galbenusurile, zaharul si untul le batem spuma, adaugam faina si laptele, se fierbe mestecand incontinuu, pana cand incepe sa se ingroase.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente