HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Papanasi cu dulceata de zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • November 12, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 10 portii): 

  • 150 g gris
  • 600 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 4 esente rom
  • 100 g stafide
  • 50 g migdale macinate
  • 1 plic drojdie uscata
  • 400 g faina alba
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 200 g branza de vaci dulce
  • 300 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
    5oo ml de lapte se fierb impreuna cu zaharul vanilinat si cand laptele incepe sa clocoteasca se adauga grisul si se amesteca continuu. Se fierbe compozitia 5 minute la foc mic.
    Stafidele se pun la inmuiat in esenta de rom si putina apa calduta.
    Peste compozitia de gris calduta cu lapte se adauga zaharul, 100 ml de lapte, drojdia, coaja de lamaie rasa, branza, ouale, galbenusul, un praf de sare si faina. Se framanta pana se obtine un aluat moale.
    Se adauga apoi stafidele scurse si migdalele macinate.
    Din aluat se formeaza ineluse care se pun la prajit in uleiul incins in prealabil si se prajesc cate 1 minut sau 1 minut si jumatate pe fiecare parte. Pentru decor se formeaza mici bilute de aluat si se prajesc.
    Papanasii se servesc cu dulceata de zmeura si smantana grasa sau pur si simplu pudrati cu zahar pudra.
    Pofta buna!
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Evenimente
  • Featured

Black Friday 2012

  • Eduard Nedelcu
  • November 11, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Strudel cu mere si pere

  • Eduard Nedelcu
  • November 12, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.