HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ossbuco in sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 4 morcovi,
  • 200g radacina de telina,
  • 2 fire de telina verde,
  • 3 catei de usturoi,
  • 3 cepe,
  • 4 felii cotlet de vitel (300g),
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri faina,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 conserva rosii (420ml),
  • 125ml vin rosu sec,
  • 200ml supa de vitel,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 1 lingurita rozmarin,
  • 1 lingurita busuioc.

Mod de preparare:

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se piseaza. Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina. Se prajeste in ulei pe ambele fete si in final se scoate din cratita. In grasimea de la prajit se adauga legumele si se calesc. Se adauga rosiile, cu tot cu sos, vin si supa, dupa care urmeaza verdeturile si coaja de lamaie. Se sareaza si se pipereza dupa gust. Se introduce inauntru carena si se acopera cu legume. Se lasa sa se inabuse circa 90 de minute la foc mijlociu. Ossbuco se poate orna cu cimbru si busuioc tocat. Garnitura traditionala pentru acest preparat este risotto alla milanese.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Portocale in pijama

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Sosuri

Sos de morcovi si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.