HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Negresa Domnisoarei Hepburn

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1/2 cana cacao,
  • 1/2 pachet de unt,
  • 2 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 1/4 cana faina,
  • 1 cana de nuci taiate sau zdrobite,
  • 1 lingurita vanilie,
  • un praf de sare.

Mod de preparare:

Se pre-incalzeste cuptorul la 165 de grade (mediu). Se topeste untul intr-o craticioara si se amesteca bine impreuna cu cacao, pana este uniform. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga ouale, unul cate unul. Se adauga zaharul, faina, nucile, vanilia si sarea. Se toarna intr-o forma de 20×20 cm unsa cu unt. Se dau la cuptor 40 de minute. Trebuie sa fie cleioase. Este esential sa fie lasate la racit inainte de a se taia. Lasati untul cu cacao sa se raceasca cel putin 5 minute inainte sa puneti ouale, cuptorul preincalzit la foc mediu, controlati dupa 30 de minute sa nu fie prea uscata. Nu uitati sa o lasati sa se raceasca inainte de a o taia.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Braciolatini

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui Shanghai cu cartofi natur

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.