Mobilier si accesorii: un plan pe 20 de ani

Mobilier si accesorii: un plan pe 20 de ani

Este foarte practic sa-ti selectezi piesele de mobilier pentru uzul individual, in fiecare camera a casei tale.

Citeste aceste sfaturi despre cum sa-ti alegi mobila si piesele de accesoriu, ce pot functiona impreuna in spatii sau camere mai mici sau mai mari, pentru asigurarea capacitatilor de stocare si care pot fi mutate in acelasi timp, in alte spatii ale locuintei, atunci cand ai nevoie. Cele mai bune piese de mobilier la comanda, sunt cele de la MobilArts.ro.

Cu exceptia situatiei in care esti proprietarul unei locuinte de dimensiuni foarte mari, iti sugeram sa-ti selectezi piese de mobilier de marime medie. Acestea se vor potrivi cu siguranta in majoritatea spatiilor si pot fi mutate cu usurinta, la nevoie.

Capacitatile de stocare sunt putine in majoritatea caselor. Selecteaza tipurile de mobilier ce ofera sertare sau spatiu pentru agatat hainele, asa cum ar fi dulapurile sau sifonierele. Aceste piese de mobilier pot fi folosite in dormitor, intr-un foaier, in living room sau in bucatarie si se vor integra perfect.

Cand iti mobilezi living-room-ul sau camera familiei, alege 2 mici canapele, in locul uneia de dimensiuni foarte mari. Acestea vor fi mai usor de miscat si de mutat prin casa si pot fi folosite pentru a crea o zona de colt, opuse una alteia pentru crearea unui spatiu de conversatie sau separat, in camere diferite.

Selecteaza o culoare placuta, naturala sau neutra, asa cum ar fi albastru navy, verdele inchis, maro deschis, pentru piesele de mobilier capitonate. Aceasta culoare va fi un tip de culoare “ancora”. Asigura-te ca materialul pentru capitonare este unul foarte rezistent si ca poate rezista cu succes la cativa ani de folosire zilnica.

Aduna impreuna mai multe accesorii, asa cum ar fi pernele, invelitorile pentru pat sau alte obiecte ce se pot armoniza cu aceasta culoare ancora. Vei fi capabil in acest mod sa schimbi si look-ul general, o data cu schimbarea anotimpurilor, dand mobilei tale un look fresh pe toata perioada anului. Pentru o canapea mica de culoare verde, poti alege perne de culoare galbena cu motive florale (vara) si perne maro deschis, toamna.

Ni s-a spus ca lucrurile ar trebui sa fie “perfecte” atunci cand ne mutam, cel putin intr-o casa noua. Ca rezultat, poate ca am fi tentati sa cumparam primul lucru care ne iese in cale, doar pentru a umple un spatiu.

Dar, daca continuam pe aceasta cale, in 20 de ani vom fi pusi in fata faptului mai putin placut, de a constata ca piesele noastre de mobilier nu mai sunt functionale si nu par a se mai incadra niciunde. Cum sa evitam asta?

Ca si cu multe alte lucruri, planuirea dinainte si setarea unor scopuri pe termen lung, este cea mai buna cale de urmat. Nu trebuie sa cumperi neaparat cel mai scump mobilier posibil, dar acesta trebuie sa fie de calitate. In cazul mobilierului se potriveste perfect zicala “sunt prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine”. Tine cont si de stilul tau personal atunci cand te decizi ce fel de mobilier vei cumpara si asigura-te ca mobilierul tau, o data ce l-ai cumparat, va beneficia de o ingrijire periodica.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.