HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 5 portii – 20 quiches):

Aluatul sfaramicios:

  • 200 g faina alba
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura apa calduta
  • sare

Umplutura:

  • 250 ml smantana lichida pentru gatit
  • 4 oua
  • 150 g kaiser sau bacon
  • 150 g ciuperci champignon
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 150 g Emmentaler sau cascaval afumat
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita nucsoara
  • sare si piper

Pentru a pregati aluatul se amesteca cu degetele intr-un bol faina cu untul rece taiat cubulete. Se framanta u degetele pana se formeaza un aluat nisipos. Se adauga sarea, oul batut si apa calduta. Se framanta pe o planseta sau pe masa pana se omogenizeaza. Se tine la frigider 30 de minute in folie alimentara

Se taie kaiserul si ciupercile cubulete, cascavalul se rade pe razatoarea mare, ceapa se taie rondele. Intr-o tigaie incinsa se adauga kaiserul, ceapa si ciupercile si se calesc 5 minute. Se lasa sa se raceasca. Ouale se bat si se amesteca cu smantana lichida si cu toate celalalte ingrediente, inclusiv condimentele.

Aluatul se scoate de la frigider si se intinde o foaie de maxin jumatate de cm grosime. Se decupeaza cu un castron cercuri din aluat. Se ung cu unt forme mici de briose si se pune in fiecare cate un cerc din aluat, apoi se umplu formele trei sferturi cu cumpozitia formata. Se coc in cuptor la 180 de grade timp de 30-35 minute.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pachetele “cordon bleu” cu piept de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Cum să verifici calitatea mobilierului cumpărat dintr-un outlet?
Vezi Postarea
  • 4 min
  • Blog
  • Featured

Cum să verifici calitatea mobilierului cumpărat dintr-un outlet?

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2025
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Copii
  • Educatie
  • Featured
  • Uncategorized

Avantajele învățării unei a doua limbi la o vârstă fragedă

  • Emanuel Predescu
  • July 23, 2023
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Articole
  • Blog
  • Copii
  • Diverse
  • Featured
  • Sfaturi
  • Turism

O plimbare cu calul – perfecta pentru toate varstele

  • Emanuel Predescu
  • April 6, 2023
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.