Ingrediente:
6 oua, 800 ml iaurt (trei cani), 200 ml ulei (1 cana de ceai), 500 g malai macinat fin (2 cani de ceai), 250 g faina alba (o cana), un praf de copt, branza sau spanac.
Se bat ouale bine si apoi se adauga pe rand iaurtul, uleiul, malaiul, faina, praful de copt, amestecand bine. Se marunteste branza si se toaca marunt spanacul. Se incorporeaza in coca. Se tapeteaza tava si se toarna compozitia. Se pune in cuptorul incins, la foc potrivit. Se taie bucati, in tava.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit - April 16, 2021
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
Comentarii recente