Ma pot juca sah pe smartphone?

Ma pot juca sah pe smartphone?

Ma pot juca sah pe smartphone?

Este greu sa invingi confortul unui smartphone. Oriunde te vei afla, in orice moment al zilei, vei putea sa iti deblochezi telefonul si sa accesati tot ce este conectat la Internet. Vei putea sa verifici retelele de socializare, sa citesti stirile, sau sa iti deschizi e-mailul.

Da! In zilele de astazi, inclusiv sahul se afla in online, iar diferite aplicatii, care prezinta clasicul joc, pot fi descarcate din magazinele virtuale.

Indiferent daca doresti sa iti imbunatatesti stilul de joc, in timp ce faci naveta, sau daca doresti doar sa joci cateva runde rapide in timp ce astepti la coada de la banca, aplicatiile de sah iti vor face viata mult mai usoara. Asadar, pentru acest articol am selectat cele mai bune aplicatii de sah care vor raspunde nevoilor tale de imbunatatire a tacticii, de invatarea a conceptelor, de analiza a jocurilor si chiar de a juca impotriva computerului sau a altor jucatori experimentati.

Daca vrei sa joci sah bine pe telefon, cea mai buna varianta pentru tine este aceea de a verifica telefonul inainte si de a vedea daca displayul este intreg. Daca nu este, ai nevoie de un bun control al pieselor asa ca te sfatuim sa cumperi un nou display telefon.

  1. Chess.com
  2. Acestea aplicatie este disponibila pe Android si iOS.

Am decis ca aceasta aplicatie sa ocupe locul 1 deoarece este intr-adevar (de departe) cea mai buna aplicatie de sah din mediul virtual. Daca vei folosi Chess.com, vei avea acces la numeroase functii, precum:

Accesul la un numar nelimitat de articole de sah, in varianta digitala;

Chat, unde iti poti face noi prieteni, care au aceleasi pasiuni si hobby-uri ca si tine;

Vei putea urmari un numar nelimitat de lectii video instructive;

Iti vei putea imbunatatii tacticile, accesand peste 150.000 de puzzle-uri online, pe care le poti folosi la antrenamentul zilnic;

Si, bineinteles, vei putea juca zilnic runde de sah live, cu cei peste 10 milioane de utilizatori, folosind aceasta aplicatie, care iti va pune la dispozitie cea mai interesanta interfata.

  1. ChessKid
  2. Aplicatia este disponibila pe Android si iOS.

ChessKid este o aplicatie perfecta pentru studenti si incepatori, care pune accentul pe elementele fundamentale, regulile si lectiile de baza in sah. Accesand meniurile ChessKid vei putea invata mai multe despre modul in care sunt folosite diferite piese, tehnici de baza, tactici si strategii, precum si istoria sahului. Daca nu ai mai jucat pana acum sah, nu rata videoclipurile amuzante despre acest joc de societate ale lui FunMasterMike!

  1. Dr. Wolf
  2. Aplicatia este disponibila pe Android si iOS.

Indiferent daca esti incepator sau expert, Dr. Wolf este insotitorul ideal al oricarui jucator de sah. Acesta se va juca cu tine oricand si iti va explica diferite reguli si strategii pas cu pas. Incepatorii, precum si jucatorii intermediari sunt bineveniti la orele lui Dr. Wolf.

In timp ce joci sah, el va preda, subliniind idei ce tin de strategie, ajutandu-te, in acest fel, sa nu mai gresesti. Exista, de asemenea, douazeci si cinci de lectii, care aprofundeaza fiecare concept, iar aplicatia iti ofera si oportunitati de practica ghidata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.