HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare cu legume

Lasagna vegetariana

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 8 portii):

  • 1 ceapa rosie
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingurita piper
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 12 foi de lasagna
  • 1 borcan de sos de rosii (700 ml)
  • 100 g măsline negre fără
  • 2 oua
  • 200 g branza feta maruntita
  • 200 g mozzarella
  • 1 legatura patrunjel

Într-un castron, amestecati ceapa rosie tocata marunt, dovleceii taiati cubulete, ardeiul taiat tot cubulete, piperul, oregano. Se stropesc cu ulei si amestecati pentru a acoperi legumele. Imprastiati legumele pe o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptor la 200 ° C, amestecand ocazional, timp de 20 – 25 de minute sau până când acestea sunt fragede.

Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată se fierb foile de lasagna timp de 8 minute. Se scot pe o carpa curata ca sa se raceasca.

Într-un vas de yena, asezati un strat de foi de lasagna, un strat de legume coapte, un strat de branza feta sfaramata si masline si un strat de suc de rosii. Se alterneaza straturile pana se umple vasul, avand grija ca ultimile straturi sa fie de suc de rosii si foi de lasagna. Deasupra se pune patrunjelul tocat si mozzarella rasa sau rupta nucati mici.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute acoperind vasul cu folie de aluminiu. Dupa 30 de minute se scoate folia si se mai coace inca 25 de minute. Se serveste calda.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Prajiturele “Financiers” cu ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • December 7, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza creata umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza ca la Cluj

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.