HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancaruri cu carne

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • Un iepure,
  • 4 linguri de ulei,
  • 250 g masline,
  • un pahar cu vin,
  • o lingura de bulion,
  • sare,
  • piper,
    doua cepe mari,
  • 250 g arpagic.

Mod de preparare:
Se curata iepurele si se sterge bine cu un prosop curat, de firele de par si de resturile de singe,
dupa care se imparte in bucati. Se poate pregati imediat sau se marineaza carnea ( se pune
carnea pentru 6-7 ore intr-un vas cu un amestec din vin, otet, apa, usturoi, foi de dafin, dupa
care se scoate si se lasa la scurs). Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se pune intr-o
cratita cu ulei si se lasa pe foc pina se rumeneste. Dupa ce s-a prajit se adauga bucatile de
carne care se rumenesc usor pe toate partile. Se adauga apa fiarta, se acopera cratita cu un
capac si se lasa sa fiarba la foc mic. Separat, se curata arpagicul si se pune intr-o craticioara
cu ulei, unde se lasa pina se inmoaie. Cind carnea s-a inmuiat, se adauga arpagicul calit,
vinul, bulionul si maslinele, desarate si fierte in prealabil. Se pune sare si piper, dupa gust, si
se amesteca bine. Se mai lasa pe foc pina mai scade din lichid. Se serveste rece.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu carne

Muschiulet de miel impanat servit cu sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancaruri cu carne

Caracatita lemone

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce tip de carne este cel mai sănătos
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Mancaruri cu carne

Ce tip de carne este cel mai sănătos?

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2023
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancaruri cu carne

Salata Beouf, varianta romaneasca a salatei rusesti facuta cu pui

  • Eduard Nedelcu
  • April 16, 2022
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Varza ungureasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Mancarica de fasole cu carnati afumati (sau cabanos)

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Escalop de caprioara cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Racituri (piftie) de porc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Carnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.